Mød os på VTM2017

15/02-2017

Kom gratis ind på messen


Registrer dig på linket nedenfor, og kom gratis ind på messen - vi glæder os til at se dig!

 

Registrer dig til VTM 2017 her

 

 

Fokus på Industri 4.0


Programmering og software kommer til at fylde meget hos Maskingruppen på VTM 2017. Vi glæder os til at fremvise hvor enkelt og hurtigt det er blevet at anvende software og automatisere produktionen. Se fx hvor hurtigt det er at ændre en 3D tegning til en færdig produktionstegning.

 

 

Fermat - nyhed hos Maskingruppen


Maskingruppen præsenterer en ny mastodont til det danske marked, nemlig fra den tjekkiske producent Fermat Machinery. Kom ind og oplev en sværvægter af en CNC bore-fræsemølle, der kan tage emner på helt op til 10 tons.
Det er typen WFT11, som også kan leveres endnu større med emner på op til 20 tons.
Den horisontale bore-fræsemølle er i en særdeles kraftig konstruktion, med en robust 110 mm spindel og 2-trins gearkasse.
Vi har et helt specielt messetilbud på udstillingsmodellen!

 

 

KastoWin - savning til alle behov og ønsker


Oplev verdens førende producent af metalsave, og få mere at vide om hvordan din produktion bliver tilpasset optimalt, uanset størrelse og materialekvalitet af emner. Med den revolutionerende konstruktion med opadgående vertikal saveretning øges levetiden på savklingen med 30% fordi klingen ikke slides af, at save gennem spånerne.
Se KastoWin A3.3 save live på standen - lydsvag, energieffektiv og kompakt!

 

 

Loewer - nyhed hos Maskingruppen


Loewer leverer slibe- og afgratningsmaskiner til laser-, plasma- og flammeskårne emner samt firkantede hulprofiler og massive emner. Loewer giver den perfekte finish på alle skårne emner!
Vi glæder os til at vise dig effektiv slibning og afgratning med et minimum af pladskrav.

 

 

Hurco - 5-akset CNC-bearbejdning


Oplev 5-akset bearbejdning på SR serien fra Hurco, med tilthoved samt fleksibel og ubegrænset vinkelbevægelse med fleksibel WinMax programmering.
Den ekstra plads rundbordets størrelse giver, kan anvendes til sekundær 5- eller 3-akset bearbejdning. Herved udnyttes maskinen maksimalt!

 

 

Hwacheon - en stor nyhed der fylder så lidt...


Hi-Tech CNC-drejning, der fylder utroligt lidt på gulvet samtidig med at den har en stor drejediameter og -længde i forhold til andre mid-size drejebænke. Hwacheon har en række ekstra fordele som f.eks. Y-aksen, der sikrer den højeste grad af fleksibilitet til fremstilling af hydrauliske ventiler, stik, flanger eller lange aksler med meget mere.

 

 

Adira - effektiv kantpresning


Elektrisk kantpresning målrettet de mest almindelige bukkebehov, samt kundespecificerede projekter.
BLUEBENDER den ny elektriske serie fra Adira, med maskiner på 25,35, 50 og 100 tons, er en af de hurtigste og mest effektive kantpresser på markedet.
Maskinen udskiller sig med en ekstrem høj præcision på overparten og en højhastighedsarbejdscyklus – direkte overgang fra ilgang til arbejdscyklus.
Miljøvenlig, lavt strømforbrug – motoren kører kun ved bevægelse.

 

 

Cloos - Plug'n'play løsning med optimale svejseresultater


Oplev Cloos robotcelle med to stationer, som hver håndterer op til 250 kg og Ø900 mm emner.
Robotcellen har fuldt synkroniseret dobbeltakset manipulator, for optimal emnepositionering. Desuden udstyret med hurtig taktil søgning der lokaliserer emnet til svejsningens påbegyndelse, samt fugesøgning.
Robotcellen er kompakt og kan let flyttes rundt i produktionen med kun en 3 tons gaffeltruck.