Nyheder fra Hurco

06/11-2013

Rebranding

 

Hurco har gennem det seneste stykke tid gennemgået en massiv rebranding, hvor både logo og maskiner har fået et løft.
Men det er mere end bare et facelift – navnene på de nye maskiner har fået tilføjet et i, efter sig, som står for "intelligent" - og det er lige netop hvad de er.
Alle de seneste maskiner, med det nye logo og den nye farve, har inkorporeret Version 9 WinMax softwaren.
Nu, 5 år efter den første integration af windows operativsystem som en del af Hurcos kontrolsystem, er en række udviklinger blevet tilføjet, og ydeevnen er blevet optimeret.
Version 9 inkluderer Ultimotion software, som kan give op til 30 % hurtigere cyklustider og forbedret overfladefinish.
En anden ny software forbedring, er at funktionaliteten, ved hjælp af Ultimonitor, kan fjerndiagnosticeres. Blandt andet ubemandede procedurer kan følges og kontrolleres via internettet, ved hjælp af web cams.

 

Rekordår


2012 har været endnu et rekordår for Hurco, dels på grund af en gennemsnitligt højere værdi pr ordre.
Dette kan skyldes at flere og flere nu foretrækker de nye 5-aksede Hurco-modeller frem for de tidligere 4-aksede. Desuden er populariteten af ekstrafunktioner, så som højere spindelhastighed, steget markant. Desuden er der kommet en række nye maskiner til Hurcos produktportefølje. Det drejer sig blandt andet om TM12 og TM18, der kan dreje emner på op til 2 meters længde.

Stjernemaskinen VMX42SRTi
SR seriens 5-aksede CNC mills, har mange fordele. Først og fremmest er der maskinens design, som udnytter et tilthovede med enten A- eller C-rundbord.
X,Y,Z akse vandring
40 værktøjer fra standard
Maks værktøjsstørrelse 75 mm
For yderligere information, se Hurcos hjemmeside

 

 

Stjernemaskinen VMX42SRTi 


SR seriens 5-aksede CNC mills, har mange fordele. Først og fremmest er der maskinens design, som udnytter et tilthovede med enten A- eller C-rundbord.
 
X,Y,Z akse vandring
40 værktøjer fra standard
Maks værktøjsstørrelse 75 mm

For yderligere information, se Hurcos hjemmeside

 

EMO 2013


30 maskiner blev der solgt fra Hurcos stand til EMO 2013 – og heraf var 9 de nye 5-aksede VMX42SRTi, vertikal bearbejdningscenter, som fik sin europæiske debut på netop denne messe.
Derudover blev der solgt 3 af de nye ”i” maskiner, fra Hurcos intelligente maskinserie.
Dette år på EMO var første gang at de besøgende fik lov at se Hurcos patenterede UltiMotion software i aktion. Softwaren er udviklet til at skabe op til 30 % bedre cyklustider, samt et forbedret overfladeresultat.
Selv hardwaren på de nye ”i” maskiner er blevet forbedret, for at simplificere kontrollen og gøre det endnu mere pålideligt end før.