MERE END 50 ÅRS ERFARING

 

PEDRAZZOLI IBP S.p.A. er blandt verdens absolut førende leverandører af innovative produktionsløsninger, som matcher markedets højeste krav, indenfor maskineri til afkortning, rørbukning og rør-endeformning.

Effektivitet i virksomhedens forskellige afdelinger er basis for en produktiv og kommerciel struktur, der er baseret på mere end 50 års erfaring indenfor produktion af maskiner til rørbearbejdning. Med den hurtige udvikling og evolution indenfor denne teknologi er det gjort muligt at fremstille alsidige og standardiserede løsninger der modsvarer kunderne behov.

PEDRAZZOLI IBP S.p.A. har altid kundernes krav og ønsker "in mente" når der arbejdes på nye løsninger, hvilket tydeligt afspejler sig i de nye kvalitets- og konkurrencedygtige produkter som markedsføres. Pålideligheden af Pedrazzoli's produkter, som bl.a. blev anerkendt i forbindelsen med introduktionen af "bukke-dornen" for mange år tilbage, er af industrien blevet kendt og accepteret som værende hurtige og højt automatiserede maskiner, der kan benyttes i produktionen i årtier. 

Læs mere på Pedrazzolis hjemmeside her