Pladebearbejdning er i konstant udvikling – og vi er helt fremme i foreste række!

Når det drejer sig om pladebearbejdning er Maskingruppen det helt rigtige sted, at finde den optimale løsning. Vi samarbejder med verdens førende producenter om et meget bredt udvalg af alle typer bearbejdningsmaskiner som klip, stans, buk, laser, plasma, vandskæring, afgratning og valsning samt load/un-load løsninger. Klik ind på de forskellige maskintyper – og se mere om den du har i tankerne, eller endnu bedre, kontakt en af vores specialister, der er klar til at rådgive om den optimale løsning.

 

 

Mitsubishi GX-F fiberlaser

GX-F-serien garanterer en maksimal ydelse ved behandling af plader op til 30 mm tykkelse med dimensioner på 3.050 x 1.525 mm. GX-F laseren er udstyret med fuldautomatisk palletteveksler for maksimal produktivitet.

Automatisk dyseskift, skifter og kalibrerer dyser automatisk, når der er ændringer i skærematerialet, og Mitsubishi Electrics AI-teknologi analyserer lys og lyd for at sikre den optimale skæreproces.

Mitsubishi zoomhoved tilpasser automatisk laserstrålen iht. materialetykkelsen for derved at sikre et perfekt skæreresultat.

Udnytter afskårne pladestørrelser

Den operatørvenlige MEL’S AR er udviklet til bedre udnyttelse af restplade samt reduceret opsætningstid. Når restpladen er placeret et vilkårligt sted indenfor arbejdsområdet, aktiveres D-CUBES på kontrolpanelet, og der vises et virtuelt billede ovenfra. Herefter kan enkelte emner eller komplette nest placeres på restpladen. Dette sikrer, at emnerne passer på den specifikke restplade.

Fordele:

  • Max pladetykkelse op til 30 mm
  • Laser power 4/6/8/10 kW
  • 5 års garanti på resonator

Se mere om Mitsubishi

 

 

Astes4 sorteringsanlæg

Astes4 med det patenterede “Intelligent FMS-system” er specielt designet og udviklet til emnesortering. Astes4 administrerer loading af plader op til 20 mm tykkelse og 8.000 mm længde samt sortering af enkeltskårne emner. Astes4 sorterer, flytter og stabler de enkelte udskårne emner af enhver form og størrelse, og placerer dem på paller eller i kassetter efter ønske. 

Astes4 er det eneste system, der også kan bruge magnetiske værktøjer ud over de traditionelle sugekopper. De forskellige magneter kan løfte meget tykke metalplader med et stort antal huller, komplekse former og lange smalle strimler m.m.

Astes4 er meget fleksibel, og kan integreres med flere systemer og mærker af skæremaskiner.