CMZ og Geminis CNC-styrede drejebænke kan det hele…

CMZ har en støbt konstruktion med boxvanger, det giver stor stabilitet og god fleksibilitet. Built-in motoren giver hurtig spindelacceleration og spindeldeceleration reduceres med ca. 20-50%. Den oliekølede spindel og lejer sikrer, at CMZ er termisk stabil. Vi forhandler hele programmet og den drejebænk, der passer præcis til din produktion.

CMZ TD

Built-in motor med dobbeltlejer i front af spindlen 

CMZ TD i støbt konstruktion med boxvanger giver stor stabilitet og god fleksibilitet med en drejediameter på 550 mm. Det roterende værktøj drives direkte gennem en motor, der er integreret i den oliekølede revolver. CMZ TD Z800 CNC-drejebænk holder alle kvalitetsstandarder til CNC-drejning af højpræcisionsdele i mellemstore serier.

Fordele:

» Termisk stabil med oliekøling

» Værktøjsskift på 30° 0,2 sek. / 180° 0,5 sek.

» TD med built-in motor med op til 3.648 Nm

» 12.000 omdr./min. 13 kW / 105 Nm på roterende værktøj

Se mere om CMZ TD

CMZ TA

Built-in motor – en stærk og stabil løsning

CMZ TA er en hurtig og kraftfuld CNC-drejebænk. De dobbelte lejer i front af spindlen sikrer denne konstruktion en fremragende stabilitet og vibrationsdæmpning, hvilket forbedrer selve overfladen på emnet. Built-in motor giver hurtig spindelacceleration og spindeldeceleration reduceres med ca. 20-50%. Den oliekølede spindel og lejer sikrer, at CMZ TA er termisk stabil.

Fordele:

» 12.000 omdr./min. 11,3 kW / 75 Nm på roterende værktøj

» Værktøjsskift på 30° 0,2 sek. / 180° 0,5 sek.

» TA med built-in motor med op til 1.020 Nm

» CMZ matcher enhver pris og leveringstid!

Se mere om CMZ TA

 

CMZ TTL

Ny generation af drejebænk

CMZ TTL er den effektive drejebænk, der er opbygget med to revolvere, som kan arbejde i både hoved- og subspindel. Funktionen med subspindlen (X3) betyder, at den kan dreje med tre værktøjer samtidig og dermed reducerer cyklustiden væsenligt. CMZ TTL kan udstyres med en pinoldok på subspindlen, så den kan bearbejde lange emner i hovedspindlen, mens den nederste revolver afslutter emnet i subspindlen. Det er ideelt til lange aksler.

Fordele:

» 12.000 omdr./min. 14 kW / 75 Nm på roterende værktøj

» Subspindel med X3 bevægelighed +120 / -120 ud af center

» TTL med oliekølede built-in motorer uden remtræk

» Støbt 60° monoblok

Se mere om CMZ TTL

 

CMZ TTS

Kan arbejde med 3 værktøjer samtidigt

Denne dobbeltspindlede drejebænk designet til stangdrejning har to revolverhoveder, selvom CNC’en har 3 kanaler, så 3 programmer kan køres samtidigt med deres tilsvarende forskydninger. Underspindlen (akserne X3 og Z3) kan arbejde i den tredje kanal af CNC’en i en sammensat tilstand med den øvre og nedre revolver. På denne måde er det muligt at placere to værktøjer i både tårne og maskine med tre værktøjer samtidigt.

Fordele:

» 12.000 omdr./min. 17 kW / 66 Nm på roterende værktøj

» Subspindel med X3 bevægelighed +120 / -120 ud af center

» TTS med oliekølede built-in motorer uden remtræk

» Støbt 60° monoblok

Se mere om CMZ TTS

 

 

Geminis drejebænk

Geminis har med over 50 års erfaring som producent af maskiner til metalindustrien opnået status som en yderst anerkendt maskinleverandør på 5 kontinenter. Maskingruppen forhandler Geminis’ horisontale drejebænke er bygget med henblik på at tilbyde optimale løsninger til et krævende marked.

Se mere her