Markedets absolut største maskinprogram

I Maskingruppen ser vi det som vores vigtigste opgave at sikre, at din virksomhed får det helt rigtige værktøj til udviklingen af din forretning. Derfor har vi et meget stort maskinprogram, så det IKKE er din produktion, der skal tilpasses maskinen – men maskinen, der passer til din produktion.

Vi forhandler nogle af verdens førende maskiner til plade- og rørbearbejdning samt spåntagende maskiner og periferiudstyr til hele metalindustrien.

En grundig dialog og godt forarbejde sikrer den optimale løsning
Vi lytter til vores kunder med åbenhed, svarer ærligt og tør stille spørgsmål. Den tætte dialog giver dig som kunde, de bedste fremtidssikrede løsninger. Vi undersøger altid alt fra produktionslinjer og eksisterende maskinpark til arbejdsprocesser, nedetid og din virksomheds forventninger til fremtiden, før vi anbefaler en løsning. På den måde gør vi det let for dig, at træffe den helt rigtige beslutning, der skaber størst mulig vækst – der også kan ses på din bundlinje.

Alle vore salgskonsulenter er uddannede til at se en produktion i sin helhed og vurdere, hvor og hvordan en produktionslinje kan forbedres. Bag vores løsninger ligger der altid grundige overvejelser om driftsøkonomi, brugervenlighed, ergonomi og et sikkert arbejdsmiljø.

Hele 10 servicevogne er klar til udrykning
En hurtig og effektiv service i hele landet er jo bare et “must”. Vi er gennem tiden vokset på kontinuitet og langvarige relationer, derfor har vi udviklet forskellige servicetilbud og et omfattende reservedelslager, så vi kan tilbyde lige præcis det serviceniveau, der passer til din virksomhed.

Astes4 Mitsubishi

Nyt ASTES4 agentur


Astes4Sorting, der sikrer kontinuitet i produktionen med hensyn til laser, arbejdsbelastning, sortering og opbevaring. Ved uovervåget sortering med sugekop eller magnet tillader Astes4Sorting drift 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Se mulighederne - klik og se videoen!

Se mere her