Firmaprofil 

 

I Maskingruppen ser vi det som vores vigtigste opgave at sikre, at din virksomhed får det helt rigtige værktøj til udviklingen af din forretning.

 

Vi forhandler førende maskiner til den pladeforarbejdende metalindustri samt spåntagende maskiner og periferiudstyr til metalindustrien herhjemme.


Vi tager os altid god tid til at undersøge alt fra produktionslinjer og maskinpark til arbejdsprocesser, nedetid og din virksomheds forventninger til fremtiden, før vi anbefaler en løsning. På den måde gør vi det let at træffe den helt rigtige beslutning, der skaber størst mulig vækst og bliver et sikkert hit på bundlinjen.

 

Maskingruppen består af 24 engagerede medarbejdere, der ser det som vores vigtigste opgave at sikre dig lige præcis det værktøj, som skaber størst mulig vækst i din virksomhed.

 

Vores konsulenter er uddannede til at se en produktion i sin helhed og vurdere, hvor og hvordan en produktionslinje kan forbedres. Bag vores løsninger ligger der altid grundige overvejelser om driftsøkonomi, brugervenlighed, ergonomi og arbejdsmiljø.

 

Vi kan tilbyde en hurtig og effektiv service i hele landet. Vi tror på kontinuitet og langvarige relationer, derfor har vi udviklet forskellige servicetilbud og et omfattende reservedelslager, så vi kan tilbyde lige præcis det serviceniveau, der passer til din virksomhed.

 

Læs om Maskingruppen A/S privatlivspolitik her