Service

 

Hos Maskingruppen sælger og markedsfører vi ikke kun nogle af europas bedste maskiner til pladebearbejdning. Vi hjælper naturligvis også med at installere maskinerne, uddanne personalet, servicere og vedligeholde værktøjet, så du kan udvikle din forretning.

 

Før maskinerne bliver installeret, bør I overveje, hvilken serviceform der passer jer bedst. Der findes ikke to ens virksomheder, og derfor kan du også vælge lige præcis det serviceniveau, der passer til jeres behov.

 

UDDANNELSE AF DIT PERSONALE
Uddannelsen af det personale, der skal betjene maskinerne er et vigtigt led i tilkørslen af en avanceret produktionscelle. En produktionscelle bliver nemlig aldrig bedre end det personale, der skal betjene den.

 

INSTALLATION
Installation af en maskine eller et anlæg skal altid udføres af et kyndigt og uhyre grundigt personale. Jo før en produktion kan komme i gang, desto bedre holder investeringskalkulerne og leveranceaftalen.

 

Vores serviceteknikere har lang erfaring med installation af alt fra store og komplicerede anlæg til helt enkle maskiner.

 

OMBYGNING AF MASKINER
Ombygning af maskiner kan være alt fra montering af sikkerhedsudrustning til nye styresystemer, ekstra udrustning, renovering osv. Det kræver både en bred viden og et indgående kendskab til maskinerne, og vores serviceteknikere har begge dele.

 

VEDLIGEHOLDELSE
Moderne maskiner producerer ofte i flere skift per døgn med begrænset bemanding. Det øger behovet for forebyggende vedligeholdelse og service for at undgå uforudsete stop. Vi indgår en serviceaftale med dig, som garanterer en veltilrettelagt og forebyggende vedligeholdelse af din maskinpark.

 

 

AKUT SERVICE

Uanset hvor godt man planlægger vedligeholdelse og eftersyn, kan der opstå driftsstop, som skal klares med det samme. Derfor er Maskingruppen også gearet til at kunne reagere øjeblikket og rykke ud og klare driftsstop i hele landet. 


TEAMVIEWER TIL FJERNSUPPORT


 

Serviceteknikerne kører over hele Danmark

Vores serviceteknikere har komplet udrustede servicevogne og er specialuddannede og trænede hos vores maskinproducenter. Det sikrer know-how og høj kvalitet i arbejdet - og at de kan løse alle opgaver.