Viden og erfaring

 

Maskingruppen repræsenterer mange års erfaring inden for pladebearbejdningsmaskiner, og vi stræber efter altid at være på forkant – både mht. løsninger, service og produkter. For at kunne leve op til dette, uddannes vores medarbejdere løbende, så de hører til de bedste inden for deres felt.

 

Hos Maskingruppen mener vi, at kombinationen af det rette materiel, en specialiseret viden om maskinerne samt indsigt i kundens produktion kan løfte en løsning, så den får endnu større værdi for kunden. Ved altid at tænke i helhedsløsninger, har vi fokus på at bidrage til vækst.

 

Derfor leverer vi ikke bare maskiner

Vi leverer værktøjet til vores kunders vækst.

Viden er vejen til vækst

Væksten dukker ikke op ud af det blå. Den skal fremdyrkes og vedligeholdes, og det gør vi konsekvent ved at uddanne vores medarbejdere, så de altid er ajour med markedets udfordringer, udvikling og muligheder – også de skjulte. Det gælder ikke mindst, når vi taler om morgendagens markedsbillede. Dertil kommer den betydelige mængde af samlet erfaring, vi har i branchen, som bestemt er et nyttigt redskab for vores bestræbelser.

 

Det er alfa og omega for Maskingruppen, at vi altid er klædt på til selv at udfordre markedet og løsningsmodellerne med fokus på optimalt udbytte. Anno 2020 er vi 24 medarbejdere, heraf 9 serviceteknikere og 6 sælgere, som har base i vores egne bygninger på 2.100 m2, hvoraf ca. 800 m2 er showroom.