CMZ på plads hos Jensen Metal


Jensen Metal A/S har aktuelt øget deres drejekapacitet. Valget er faldet på en CMZ TD25YS Z800 med en række tilvalgte optioner.

Op til Covid-19-nedluknin- gen valgte Jensen Metal i Hasselager at investere i en CMZ-drejebænk, der gør det muligt at lave flere helt færdige emner i én maskine, frem for som før, hvor det krævede både separat drejning og efterfølgende fræsning.
Virksomheden har efter installationen af CMZ-dreje- centret adgang til en maskine, der er udstyret med Y-akse, roterende værktøj på 13 kW samt 12.000
omdrejninger/minuttet, sub- spindel og værktøjsopmåling med mere, oplyser salgskonsulent Nicolaj S. Pedersen, Maskingruppen A/S, der repræsenterer CMZ i Danmark.
Hertil er der M-drev og Jensen Metal kan således lave nogle meget komplekse emner nu, påpeger Nicolaj S. Pedersen videre, og oplyser, at Edgeteam har supporteret med Cam-programmering ved indkøringen.
Der er over de seneste måneder leveret de første fem maskiner fra den spanske producent, som Maskingruppen introducerede i Danmark for et år siden. Den sjette er også på vej, og så vil der være CNC-drejebænke og –drejecentre i Danmark, der repræsenterer alle hovedretninger i produktprogrammet, oplyser Maskingruppen A/S, som naturligt er godt tilfredse med introduktio- nen, og glæder sig til at fortsætte samarbejdet med CMZ, som man ser store muligheder i.

Jensen Metal har nu fået deres CMZ-drejecenter leveret i Hasselager. Det er en model TD25YS Z800, der her ses under forrige uges slutinstallation ved Maskingruppen serviceteknikerne Finn Mandua (t.v.) og Mikkel Rasmussen (t.h.)