CMZ og Geminis kan levere igen


De sydeuropæiske CNC-værktøjsmaskinproducenter er ved at komme helt op i omdrejninger igen, og der er nu åbent for ordremodtagelse hos både CMZ og Geminis, som også har lagermaskiner til hurtig leverancer, oplyser Maskingruppen.

 

Efter en periode, hvor der kun har været nødproduktion, på allerede ordrede maskiner, så er de sydeuropæiske producenter nu på vej tilbage mod normale tilstande igen. Det gælder også for de spanske producenter CMZ og Geminis, meddeler salgschef Erik Rosenstand, fra producenternes danske repræsentant Maskingruppen.

 

Erik Rosenstand understreger, at de ordrer, der allerede er lagt ind i systemerne er prioriteret, men samtidig har begge producenter også maskiner fra lager, der kan leveres relativt hurtigt, og hertil modtager de også begge ordrer i hele maskinprogrammet igen, understreger han.

 

"Netop på CMZ har vi haft en god periode i overgangen fra 2019 til 2020, som nu naturligt har været ramt af et afbræk. Jeg fornemmer, at der nu igen er udsigt til, at værkerne kan bistå os og vores kunder, og ekspedere og modtage ordrer på tæt ved normale vilkår igen," siger Erik Rosenstand.

 

Det gælder også for firmaets øvrige agenturer, som på spåntagende CNC-maskiner i år også er udvidet med taiwanesiske Hartford. I programmet er også Cosen-afkortningsløsninger, ligeledes fra Taiwan, der bakkes op af et stort Europalager, for hurtige leveringer, såvel som det er gældende for tjekkiske Fermat.

 

Af: John Nyberg