Hartford installeres hos Budweg
Maskingruppen A/S leverer også aktuelt maskiner. Senest hos Budweg Caliper A/S, der nu har fået deres Hartford LG1000-fræsecenter, der er udstyret med rundbord vugge, på plads i produktionen.

 

Budweg Caliper bestemte sig, som en af de første, for at købe et Hartford CNC-fræsecenter ved Maskingruppen, da forhandlingen tidligere på året faldt på plads hos Gassum-forhandleren.

 

Maskinen er modellen LG1000, der er monteret med rundbord og vugge, og således kan udføre fem-akset bearbejdning. Hartrol plus 2-styringen, som er bygget på en Mitsubishi CNC-styring, er med Hartfords egen brugerflade, og herunder 95 procent Fanuc-konvertibel, kan stiles om til Fanuc-brugeoverflade, og filer kan derfor overføres direkte fra Fanuc, ligesom man kan lave DXF-filer direkte om til et program på maskinen. Styringen kan læse op til 2.700 linjer frem. Brugere med Cam-software på CNC-styringen kan således lave det næste program imens maskinen kører et andet, anfører Maskingruppens salgskonsulent Nicolaj S. Pedersen.

 

Andre features på Hartford-maskinen er integreret kamera- og alarmsupport, så man kan få en alarm ved fejl eller færdigt program ligesom man eksterne kan overvåge processen.

Maskinen er leveret og installation er påbegyndt i uge 17.

 

 

AfJohn Nyberg