Mate agenturet overdraget til Mika tool

16/08-2013

ARTIKEL FRA TEKNOVATION

 

Agenturet for amerikanske Mate Precision Tooling, som i de senere år har været repræsenteret ved Maskingruppen A/S i Danmark, er pr. 1. oktober overdraget til firmaets hidtidige produktchef på Mate-området, Michael Dybdal, der samtidig starter selvstændig virksomhed, Mika Tool.

Maskingruppen har repræsenteret produkterne i de seneste næsten fem år i Danmark, og glæder sig over at have fundet en løsning, hvor de eksisterende Mate-kunder ikke kommer til at opleve nogen stor forskel fra hidtil, samtidig med at Maskingruppens egen skærpelse af profilen inden for salg og servicering af værktøjsmaskiner, styrkes.

Samtidig kan Michaels Dybdals realisere en mangeårig drøm om at blive iværksætter, og overdragelsen er således en sand win-/win-situation, hvor det eksisterende samarbejde mellem sælgere af stansemaskiner og stanseværktøj kan fortsætte uhindret over for kunder, som allerhelst ser en samlet leverance af maskine og værktøj som en Turnkey leverance, understreger direktør Finn Holmquist, Maskingruppen:

"Maskingruppen oplever mere og mere, at både eksisterende kunder og nye potentielle kunder finder det interessant både at kunne købe maskiner, vedligehold og service, fra én og samme leverandør. Vi søger og samler på kunder der vil os. Hvis en kunde har købt en leverance af os og har været tilfreds håndteringen af sagen, så er der en langt større chance for at samme kunde igen vælger Maskingruppen til den næste investering. Og derved har vi så fået en bekræftelse på at vi har at gøre med en kunde der virkeligt ønsker at handle med os."

Maskingruppen står i dag som en komplet og førende udbyder af værktøjsmaskiner til såvel plade- som rørbearbejdning, og i dag desuden maskiner til spåntagende bearbejdning samt konventionelle og robotintegrerede svejseløsninger, med en bred produkt pallet af agenturer fra nogle af markedets absolut førende producenter såsom Prima Power, fusionen af Finn-Power og Prima Industries, Lissmac, Safan, Durma inden for rør- og pladebearbejdning, Cloos på svejseområdet samt MAG, Hurco, Victor og Elb-Schliff med flere inden for spåntagende maskiner.

Via det nye hovednummer for Mika Tool kan både Michael Dybdal og Katja Hansen, som ligeledes har erfaring i Mate-produkterne opbygget igennem en årrække, og ligeledes har baggrund som ansat hos Maskingruppen, træffes.