RAS nu hos maskingruppen

16/08-2013

Af John Nyberg, Teknovation

Reinhardt Maschinenbau GmbH fra tyske Sindelfingen, i daglig tale bare Ras, har skiftet forhandler i Danmark, og kunderne serviceres således fremover af Maskingruppen A/S, der har hjemme i Spentrup nær Randers.
”Vi har med agenturtilføjelsen bredt programmet yderligere ud, og føjet en stribe løsninger til vores allerede brede tilbud til plade-industrien, som passer ualmindeligt godt ind i vort øvrige program,” konstaterer direktør Finn Holmquist.

De semiautomatiske anlæg, der er Ras´ speciale er allerede godt indarbejdet i Danmark, og henvender sig til både eksisterende som nye kunder, der ønsker en avanceret løsning uden at man vil investere i en komplet fuldautomatisk celle, men samtidig løfter sig over det helt konventionelle.

”Ikke mindst på programmet inden for svingbukkemaskiner har Ras et godt ry, som åbner nogle muligheder for os, som vi hidtil ikke har kunnet opsøge, da vort øvrige program er fuldautomatiske løsninger. Det kan vi nu,” konstaterer Finn Holmquist med tilfredshed. Ud over svingbukkemaskiner med teach-in-styring omfatter Ras´ program blandt andet også sikke-, false- og kanalfalsemaskiner med videre og tilhørende udrustning og håndteringsløsninger.

”Ras-maskinerne er tysk kvalitet, så det supporterer vores Adira-, ACF- og Prima Power-agenturer når det gælder highendudstyr inden for hvert deres område perfekt,” fastslår Finn Holmquist.