Mitsubishi fiberlaser.

Når der ofte skiftes mellem arkmateriale i forskellige tykkelser er det nu muligt at genoptage skæringen meget hurtigt - og uden at gå på kompromis med skærekvaliteten. Zoomhovedet udviklet af Mitsubishi Electric leverer hastighed og fleksibilitet - i mange år fremover. Optikken er hermetisk forseglet for at beskytte dem mod forurening.

 

Mitsubishis højtydende fiberlasere har et modulopbygget design. I et fiberlasermodul "pumper" et antal laserdioder den "aktive fiber" og genererer således en laserstråle. Individuelle fiberlasermoduler grupperes sammen, og den kombinerede laserstråle styres derefter via et fleksibelt fiberoptisk kabel - fodringsfiberen - fra laserkilden til behandlingshovedet i laserskæresystemet.

 

Spar på energien
På grund af den høje konverteringseffektivitet af Fiberlaser kan du nu også "skære" din elregning. Energieffektiviteten opnår værdier mellem 40 og 50% - som er enestående for laserteknologi.

 

 

Effektivt højlager og sortering

LASORTING sikrer kontinuitet i produktionen med hensyn til laser arbejdsbelastning, sortering og opbevaring. Hurtige og pålidelige processer hjælper dig med at forblive konkurrencedygtig. Ved uovervåget operation tillader LASORTING drift 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Resultatet er øget eller stabiliseret produktion med lavere enhedslønomkostninger. De medarbejdere, der hidtil er ansvarlige for fysisk krævende sortering, kan nu overdrages til værdiskabende aktiviteter.

 

Forbliver konkurrencedygtig: Ordrerne behandles intelligent uden at forringe effektiv materialebrug - således ekskluderer ordreplukningsfejl og tid, der går tabt mellem de forskellige procestrin. Alt dette reducerer de omkostninger, der ville opstå på grund af manuel håndtering nedstrøms.

 

Klik her og læs mere og se video!