Remmert 

giver et optimalt flow af plader, rør og emner

Remmert udvikler og producerer intelligente automatiseringsløsninger til intern logistik for hele metalindustrien samt lagersystemer til lange rør og plader. Ved hjælp af det standardiserede modulsystem er hele strømmen af materialer og information perfekt tilpasset de individuelle behov og fysiske rammer.

Det bliver nemt at skifte fra masseproduktion til små serier i de fleksible systemer. Remmert sætter helt nye standarder med sit intelligente SMART Control-system, der blandt andet imødekommer kravene i Industri 4.0. Løsningen er lige så let og intuitiv at bruge som en smartphone. Remmert systemet, inklusive smart kontrol- og softwaremoduler, gør det muligt at øge produktiviteten i den interne logistik fra første dag. 

For eksempel til load og unload af laserskærere samt sortering af de færdige emner. Det sikrer en fleksibel håndtering og forenkler processerne markant. Dette er derfor en investerings- og fremtidssikker løsning til hele flowet af materialer, der altid kan udbygges efter behov.

Remmert leverer lager- og transportsystemer i alle størrelser. Kontakt os i dag, og hør mere om alle mulighederne!

Se mere om Remmert