Hurtig og professionel service

Hurtig og professionel installation, service og vedligehold til metalindustrien af specialuddannede serviceteknikkere. Maskingruppen leverer nogle af verdens førende maskiner til plade- og rørbearbejdning, svejsning samt spåntagende bearbejdning. Vi installerer maskinerne, uddanner dine medarbejdere, servicerer og vedligeholder maskinerne, så du kan udvikle din forretning. 

Vælg den service, der passer til dig
Der findes ikke to ens virksomheder, og derfor kan du også vælge lige præcis det serviceniveau, der passer til jeres behov, ønsker og krav.

Grundig uddannelse af dit personale
Uddannelsen af det personale, der skal betjene maskinerne er et meget vigtigt led i tilkørslen af en avanceret produktionscelle. Vi sørger for en grundig uddannelse og testkørsel, så personalet er helt på “hjemmebane” og kender alle mulighederne, inden selve produktionen starter.

Installation af professionelle teknikere
Installation af en maskine eller et anlæg skal altid udføres af dygtige og grundige teknikere. Vores serviceteknikere er specialuddannede hos de enkelte maskinproducenter og har stor erfaring med installation af alt fra store og komplicerede anlæg til de mindre og mere enkle maskiner. 

Ombygning og opdatering af maskiner
Ombygning og opdatering af maskiner kan være alt fra montering af sikkerhedsudstyr til nye styresystemer, ekstra udstyr, renovering osv. Det kræver både en bred viden og et indgående kendskab til maskinerne og vores serviceteknikere har begge dele. 

Rettidig service sikrer mod driftsstop
Effektive maskiner producerer ofte i flere skift per døgn med begrænset bemanding. Det øger naturligvis behovet for forebyggende vedligeholdelse og service for at undgå de uforudsete driftsstop. Vi indgår gerne en skræddersyet serviceaftale med dig, som garanterer en veltilrettelagt og forebyggende vedligeholdelse af hele eller de dele af din maskinpark du ønsker.

Men sker det, skal det gå hurtigt!
Uanset, hvor godt maskinerne er vedligeholdt og efterset, kan der altid opstå et driftsstop, som skal klares hurtigt. Derfor er serviceteknikerne altid klar til en hurtig udrykning over hele Danmark.

 

Klik her og få kontakt til serviceafdelingen