Optimale svejseløsninger fra tyske CLOOS

 

Maskingruppen forhandler og servicerer nogle af markedets bedste robotløsninger og svejsemaskiner. Du får rutineret rådgivning om valg af den helt rigtige svejseløsning og hjælp til installation, uddannelse og vedligehold. Dermed opnår du besparelser - uden at spare på kvalitet og serviceniveau.

 

STOLTE TRADITIONER, NY TEKNOLOGI
Vores samarbejdspartner har næsten 100 års erfaring i branchen. De værner naturligvis om de faglige traditioner og deres store know-how, men anvender samtidig den nyeste teknologi med optimale svejsemuligheder og forstærket brugervenlighed. Det mærker du tydeligt i din hverdag – og på bundlinjen.

 

Optimeret tilbehør som svejsepistoler, trådfremføringssystemer og fjernbetjeninger, robotsystemer med nyeste software, sensorer, sikkerhedsudstyr, manipulatorer, procesteknologi og skalerbare løsninger – vi har det, der lige netop matcher dine krav til produktionen.

 

Du kan læse endnu mere om CLOOS på deres egen hjemmeside her.

 

 

Cloos er nu også til stede på YouTube. Følg deres video-kanal og se videoer om virksomheden, deres innovative produkter og processer, udstillinger mv.

 

http://www.youtube.com/user/CloosWelding